pondělí 4. února 2013

CARNITIN drink

Přestože nejsem zrovna milovníkem výživových doplňků, rozhodla jsem se vyzkoušet Carnitin drink od společnosti Nutrend a byla jsem opravdu nadšená. Čas od času si ho pro podporu fyzického výkonu dopřeju v posilovně. na výběr máte z mnoha příchutí - já upřednostňuji ty méně sladké (můj favorit absolutní favorit je zelený čaj+bezinka, dobrý je i fresh grep bez kofeinu).


Co Carnitin drink obsahuje?

Je nesycený a neobsahuje žádný cukr, jen umělá sladidla. Dále obsahuje aktivní látku L-carnitin, díky které snadněji odbouráváte tukové zásoby a stimulujete se ke kvalitnímu sportovnímu výkonu. Nechybí ani taurin, kofein a vitamín B3. Pokud dáváte přednost nápojům bez kofeinu, sáhněte po příchutím eukalyptus+kiwi nebo fresh grep.

Jaké jsou účinky Carnitinu?

Carnitin urychluje spalování tuků v těle, pomáhá zlepšit koordinaci pohybů a koncentraci a doplňuje tekutiny a energii do vašeho organismu během cvičení.

Jaké je doporučené dávkování?

Nepřekračujte množství jedné láhve na den. Pro stimulaci fyzického výkonu začněte pít 20-30 minut předem.

Kde můžu Carnitin koupit?

Pravděpodobně jej budou nabízet ve vámi navštěvovaném fitness centru, dostupný je také v lékárně nebo na internetu (občas i s množstevní slevou). Navštívit můžete taky oficiální e-shop Nutrend na http://shop.nutrend.cz/cz/produkt/carnitin-ACTIVITY-drink/. Cena za jednu 750ml láhev se pohybuje okolo 40Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za přidání komentáře. Na všechny dotazy ráda odpovím. :)